Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Kristiine luulepiknikul loevad oma loomingut Wimberg ja Kertu Sillaste (0)
17. august 2021
Wimberg. Foto: Scanpix

„Kristiine linnaosas ei ole hetkel ühtegi raamatukogu, kuid oleme teinud tööd selle saamiseks. Sestap on mul eriti hea meel elanikele pikniku vormis kvaliteetset luulet lähemale tuua,“ kutsus Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe veetma õhtut kirjanduse seltsis.

Täna, 17. augustil kell 18 toimub Räägu pargis luulepiknik, kus oma loomingut loevad armastatud luuletajad Wimberg ja Kertu Sillaste. Piknik on kõikidele tasuta.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul on koostöö Tallinna Keskraamatukoguga rõõmustav.

Tallinna Keskraamatukogu kommunikatsioonispetsialisti Mari Sieberki sõnul toimuvad sel suvel haruraamatukogude hoovides ja linnaruumis üritused, kus kõlab tuntud kodumaiste luuletajate looming. „Avatud on ka vaba lava, kus kuulajad saavad soovi korral oma luuletusi esitada. Lisaks saab ülevaate raamatukogu ebatraditsioonilistest ja keskkonnasõbralikest teenustest,“ tutvustas Sieberk luulepiknikku.

Luulepikniku traditsioon sai alguse juba 2012. aastal, kuid Kristiines toimub luulepiknik esmakordselt. Piknikule pääseb kuni 100 kuulajat. Luulepikniku korraldavad koostöös Tallinna Keskraamatukogu ja Kristiine Linnaosa Valitsus, korraldamist toetab Eesti Kultuurkapital.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.