“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
Ekspert: piirangud tõstsid hüppeliselt huvi vaktsineerimise vastu (1)
18. august 2021
Foto Ilja Matusihis

Eelmisest nädalast kehtima hakanud piirangud on toonud inimesed taas palju aktiivsemalt vaktsineerima, kinnitas kokku ühteistkümnes asukohas vaktsineerimist korraldava Confido juhatuse esimees Risto Laur.

“Kui juulis vaktsineeriti Confidos koroonaviiruse vastu 3672 inimest, siis augustis on ainuüksi poole kuu jooksul vaktsiinidoosi saanud 2905 inimest,” rääkis Laur, kelle sõnul on ka päringute ja broneeringute arv tuntavalt kasvanud. “Selle tempo juures võib eeldada, et ületame juuli vaktsineerimismahud augusti lõpuks poolteist korda või enamgi,” ennustas Laur, kuid kinnitas samas, et nii vaktsiine kui vabu aegu on igapäevaselt saadaval. 

COVID-19 vastu vaktsineerimist teostab Confido Tallinnas, Veerenni terviselinnakus asuvas Confido meditsiinikeskuses, Rocca-al-Mare Keskuse, Lasnamäe Centrumi ja Nautica Keskuse kiirkliinikutes ning Ülemiste, Pirita, Mustamäe ja Kivila Südameapteegis. Tartus saab vaktsineerida Lõunakeskuse Confido kiirkliinikus, Võrus ja Rakveres Südameapteekides.

„Kogu fookus on selgelt olnud vaktsineerimisel, mistõttu on antigeeni teste viimase nädala jooksul tehtud vähem. Siiski on oluline meeles pidada, et just testimine on parim viis hoolida inimestest enda ümber,“ selgitas Laur ning lisas, et positiivse tulemuse annab antigeeni test reeglina juba mõni päev enne sümptomite teket, mis aitab ennetada viiruse levikut.

Confido testimispunktid asuvad lisaks Tallinnale veel Pärnus, Rakveres, Tartus, Narvas, Võrus, Haapsalus, Kuressaares ja Viljandis. Täpsed asukohad ja lahtiolekuajad leiab siit.

Confido gruppi kuuluvad erinevate kaubamärkide all teenuseid pakkuvad kliinikud: pere-, üld- ja eriarstiabi pakkuv Confido Meditsiinikeskus, kaubanduskeskustes asuvad Confido Kiirkliinikud, Confido Vaimse Tervise Keskus, Confido Sõltuvusravikeskus, Confido Heaolukeskus, töötervishoiule keskenduv Confido Töötervishoid, radioloogiateenuseid osutav Confido Radioloogiakeskus, Confido Laserravikeskus (endine Vitaclinika) ja Confido Päevakirurgiakeskus. Lisaks kuulub Gruppi Perearsti Nõuandeliin OÜ, mis haldab tuntud perearsti nõuandetelefoni 1220. Grupi ettevõtted hõlmavad enam kui viitsadat töötajat.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

üks põhjus
18. aug. 2021 16:30
Ka sellegi pärast, sest vaktsineerituna on palju parem viirust levitada, ise haigestumata!