"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Keskerakonna Kristiine piirkonna esinumber on Andrei Novikov (0)
18. august 2021
Andrei Novikov.

“Andrei Novikov vastutab linna transpordi ja planeerimise eest ning oma töös on ta alati saavutanud paremaid tulemusi, kui temalt oodatakse. Andrei Novikov on kompetentne ning teda võib usaldada linna juhtimisel,” lausus Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart.

Kohalike omavalitsuste valimistel on Keskerakonna esinumber Kristiine linnaosas Tallinna abilinnapea Andrei Novikov. Kõlvarti sõnul on Andrei Novikov end tõestanud võimeka juhi ja meeskonnamängijana.

Andrei Novikovi sõnul läheb Keskerakond valimistele vastu tugeva nimekirjaga.

“Keskerakonna nimekirjas kandideerivad inimesed, kes on end erinevates eluvaldkondades tõestanud,” kinnitab Andrei Novikov. “Valides Keskerakonna kandidaadi tagad, et Tallinnas jäävad püsima ülelinnalised algatused nagu tasuta ühistransport, hinnatõusu kompensatsioon eakatele, esmakordselt kooli mineva lapse toetus jpm. Samuti jätkame suuremahuliste investeeringutega lasteaedadesse ja kvartalisisestesse teedesse. Keskerakond on tõestanud, et viib lubadused ellu. Juhtiva omavalitsusena on Tallinnas elluviidud ideid rakendatud ka teistes omavalitsustes.”

Andrei Novikov on omandanud ärirahanduse ja arvestuse magistrikraadi Tallinna Tehnikaülikoolis. Aastatel 2011-2015 on ta olnud Kristiine linnaosa vanem, 2015-2017 Riigikogu liige ning alates 2017. aastast Tallinna abilinnapea.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.