"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Kristiine linnaosa kesksed tänavad kaunistati Eesti ja Tallinna linna lippudega (0)
19. august 2021

„Lipud loovad linnaosas piduliku meeleolu. Tulika ja Tondi tänav ning Nõmme tee on juba pidurüüs – tänavaid ääristavad sajad Eesti ja Tallinna linna lipud,” õnnitles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe linlasi saabuva taasiseseisvumispäeva puhul.

Kristiine linnaosa kesksed tänavad kaunistati Eesti ja Tallinna linna lippudega. Pidulikud kaunistused on paigaldatud Tulika ja Tondi tänavale ning Nõmme teele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.