"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
FOTOD! Mustamäel esines EV taasiseseisvumise aastapäevale pühendatud kontserdil Ivo Linna ja ÜENSO sümfooniaorkester (1)
19. august 2021
Ivo Linna. Foto: Ilja Matusihis

Mustamäe Linnaosa Valitsus korraldas kolmapäeval, 18. augustil kell 18 Parditiigi pargis (Sõpruse pst 177) EV taasiseseisvumispäevale pühendatud juubelikontserdi. Publikule esinesid Ivo Linna ja Endine Üle-Eestiline Noorte Sümfooniaorkester. Vaata toredat fotogaleriid!

Vaata galeriid (96)„Suve algul pöördusin meie linnaosa elanike poole üleskutsega saata kodustes fotoarhiivides leiduvaid pilte laulvast revolutsioonist, Balti ketist, rahvarinde meeleavaldustest ning 1991. aasta sündmustest, mis viisid Eesti omariikluse taastamiseni, et ühekoos panna kokku Eesti Vabariigi taasiseseisvumise 30. aastapäevale pühendatud fotonäituse,” lisas Lauri Laats.

„Minu siiras tänu kuulub kõikidele mustamäelastele, kes vastasid minu palvele ja jagasid meiega oma fotosid. Mälestused meie riigi taasiseseisvumisest on hindamatud, ja seda mitte üksnes fotode autoritele, vaid tervele meie kogukonnale.“

Lisaks kontserdile toimus Parditiigi pargis Mustamäe Linnaosa Valitsuse eestvedamisel Mustamäe elanike poolt kokku pandud fotomälestuste näitus, mis meenutab kolmekümne aasta taguseid tormilisi sündmusi, mis viisid meie riigi taassünnini. Fotonäituse koostamisel osalesid lisaks Mustamäe elanikele ka Rahvarinde muuseum, Eesti Kirjandusmuuseum ja Vabamu.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

:))
27. aug. 2021 15:46
https://www.youtube.com/watch?v=_mkceOO6f_A Lauluga viiruste vastu!