"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Eestis on COVID-19 vastu vaktsineerimisi tehtud 704 038 inimesele (1)
20. august 2021
Ilja Matusihis/Pilt on illustratiivne

Eestis on COVID-19 vastu vaktsineerimisi tehtud 704 038 inimesele ja vaktsineerimiskuur on lõpetatud 608 751 inimesel.

Ööpäeva jooksul manustati 5788 vaktsiinidoosi. Üle 60-aastaste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 70,2 protsenti.

60+ vanusegruppi on üle 65 protsendi vaktsineeritud kõikides maakondades, välja arvatud Harjumaal, kus on vaktsineeritud 63,3 protsenti ja Ida-Virumaal 45,1 protsenti.

COVID-19 vastu vaktsineerimine on avatud inimestele, kes on vähemalt 12-aastased. Aja saab broneerida digiregistratuuris ja kesksel telefonil 1247 kell 8-20. Vabu aegu lisatakse vastavalt saabuvatele vaktsiinitarnetele.

Tehniliste küsimuste või digiregistratuuris aja broneerimise osas võib võtta ühendust TEHIK-u kasutajatoega telefonil 7 943 943 või e-posti aadressil abi@tehik.ee iga päev kell 7-22.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

näide
20. aug. 2021 12:07
https://qvalitas.ee/meediatoimingud/ Keelatud on filmida, salvestada ja pildistada Qvalitas Arstikeskus AS keskuse ruumides (lisaks avatud alale ka WCdes, garderoobides, kabinettides ja muudes piiratud nähtavusega väljades), tervisebussides ning muudes esindustes ja Qvalitas Arstikeskus AS ettevõtte poolt loodud tööpunktides ilma Qvalitas Arstikeskus AS ettevõtte juhtkonna või volitatud isikute vastavasisulise kirjaliku loata. Töötajate, patsientide ning keskustes viibijate jäädvustamine on keelatud. Kolmandate isikute eravestluste salvestamine ja filmimine on keelatud kõikides ruumides.