"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
FOTOD! PEREPÄEV LAULUVÄLJAKUL Väike Oskar: tegin batuudil traksidega seitse või kaheksa saltot (0)
21. august 2021
Albert Truuväärt/ Foto on illustreeriv

“Laste jaoks on siin kindlasti väga tore, sest batuudid ja muud atraktsioonid on tasuta, mis oli meie jaoks suur üllatus. Lastele väga meeldis,” ütles pereema Heidi. “Taaskohtumine on väga hea nimi näitamaks seda, et meil on möödunud 30 aastat taasiseseisvumisest. See päev on pühendatud just sellele. Ühelt poolt on pidupäev, teisalt aga on pikalt olnud periood, kus ei olegi saanud üritusi teha,” tõdes Tallinna Lauluväljaku juht Urmo Saareoja. 

Vaata galeriid (38)

Täna Tallinna Lauluväljakul aset leidev perepäev on linnapoolne kingitus rahvale taasiseseisvumise aastapäeva puhul. Ürituse nimigi sai valitud sümboolne – perepäev kõnetas nii vanemaid kui ka nooremaid inimesi. Kes oli tulnud reedese Öölaulupeo jätkuks pidupäeva meeleolu nautima, kuid leidus aga neidki, kes olid pikka aega oodanud, et saaks taas rahva sekka. Igatahes tõi tasuta kogupereüritus kohale palju rõõmsaid nägusid. 

Terve päeva jagu mängu ja meelelahutust 

“Laste jaoks on siin kindlasti väga tore, sest batuudid ja muud atraktsioonid on tasuta, mis oli meie jaoks suur üllatus. Lastele väga meeldis,” ütles pereema Heidi. 

“Mina tegin batuudil traksidega seitse või kaheksa saltot, see meeldis mulle tänase päeva jooksul kõige enam,” rõõmustas Heidi poeg Oskar. “Mulle meeldis kõige rohkem lohe batuut ja samuti traksidega hüppamine,” ütles Heidi tütar Teele. 

“Ausalt öeldes meeldib meile tänane perepäev väga, nii toredad atraktsioonid on siin lastele,” ütles Monika, kes oli  üritusele tulnud koos oma pisikese tütre Celinega. 

“Tore päev on, saab perega koos olla ja lastel on lõbus joosta,” lausus pereema Riina. “Ammu ei ole saanud sellistel üritustel käia.”  “Mulle meeldib siin väga,” lisas pereisa Kain. “Olime perega juba pool tundi enne väravate avamist platsis.”

Perepäeva programmi sisse jagub nii sportlikke kui ka meelelahutuslikke tegevusi. Kohal oli isegi juuksur, kes tüdrukutele erinevaid patse punus. 

Eestist inspireeritud toiduvalik 

Muidugi ei puudunud ürituselt ka tänavatoidu ala, mille hurmavad lõhnad meelitasid rahva juba kaugelt kohale. 

“Kohvivanker on juba iseenesest selline tõmbenumber. Kui me mõtleme, et eile just oli meie taasiseseisvumise päev, siis temaatika juba ise kutsub. Ja muidugi on siin kõige parem kohvo, mis üldse saab olla. Lisaks on meil ka temaatiline mõnus pekileib ja praetud räimeleib,” rääkis  Kati, kes oli tulnud perepäeval sõbrannale seltsiks.  

Kogu ürituse kirsiks tordil olid õhtused kontserdid. Laval astusid üles Eesti pop rock bänd Traffic, ainulaadne 2 Quick Start ja selle aasta Eurovisioonil esinenud Leedu pop rock bänd The Roop.  

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.