"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Postimees Grupi juhtimise võtab üle Toomas Tiivel (0)
23. august 2021

Postimees Grupi juhatuse esimees Andrus Raudsalu paneb poolte kokkuleppel esmaspäevast ameti maha ning ettevõtte juhtimise võtab üle tänane Apollo TV juht Toomas Tiivel. 

Postimees Grupi nõukogu esimehe Margus Linnamäe sõnul täitis Andrus Raudsalu talle seatud eesmärgid, luues ettevõttes stabiilse arengu ning juhtides edukalt plaanis olnud restruktureerimist, muuhulgas osade meediaüksuste viimist Duo Media Networksi alla.  

“Tänan Andrust suure panuse eest Postimees Grupi arengusse ning kindlasti on Toomasel loodud platvormilt hea Eesti suurima meediamaja juhtimist ning uute eesmärkide saavutamist jätkata,” ütles Linnamäe.

Kauaaegse meediakogemusega Toomas Tiivel juhib praegu Apollo TV-d.  

Tiivel sõnas, et jätkab Andrus Raudsalu poolt juhitud digipööret. „Eesti meediaturg liigub vaikselt sinna suunas, et järjest rohkem lugejaid on valmis tasulist online-sisu tarbima. Sellega tuleb kaasa minna ning oluline on see, kui hästi me oskame ennast näoga lugeja poole pöörata,“ lisas Tiivel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.