"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Koroonaviirusesse nakatunud Helir-Valdor Seeder pääses kodusele ravile (1)
24. august 2021
Albert Truuväärt

Koroonaviirusesse nakatunud erakonna Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder pääses haiglast kodusele ravile, vahendas BNS.

Seeder andis sotsiaalmeedias teada, et ta lubati Viljandi haiglast kodusele ravile, kus teda ootavad ees veel vajalikud proovid ja protseduurid. “Nii raskelt pole ma varem haige olnud ja hapnikutorud olid ninas ka esmakordselt,” kirjutas Seeder.

Koroonaviirusesse nakatunud Seeder viidi haiglasse eelmisel nädalal. Meedia andmetel oli Seeder vaktsineeritud ühe doosiga.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

küsimus
24. aug. 2021 17:56
Kuidas sai meedia ligi poliitiku delikaatsetele isikuandmetele?