"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Mustamäe Mustika keskuse parklas tegutseb mobiilne vaktsineerimispunkt (1)
24. august 2021
Ilja Matusihis

Mustamäe linnaosa valitsus annab teada, et koostöös kaitseväega COVID-19 vastu vaktsineerimise korraldamisel jätkub ja vaktsineerimisvõimalused  linnaosas muutuvad järjest mugavamaks ja mitmekesisemaks.

Alates tänasest tegutseb igal teisipäeval ja kolmapäeval kell 10-15 Mustika keskuse parklas kaitseväe mobiilne vaktsineerimispunkt. Kaitseväel on plaanis jätkata Mustamäel vaktsineerimistelkides vaktsineerimist oktoobrini. Kaitsesüstimine kaitseväe vaktsineerimispunktis on kõigile tasuta.

Kõik soovijad saavad lasta ennast kohapeal eelregistreerimiseta vaktsineerida Moderna vaktsiinidega. Vaktsiini Moderna ehk Spikevax manustatakse alates 12. eluaastast ja selle puhul tuleb teine doos teha neli nädalat pärast esimest kaitsesüstimist.

Lisaks kaitseväe mobiilsele vaktsineerimispunktide on kõikidel soovijatel endiselt võimalik tulla vaktsineerimisele Kaja Kultuurikeskuses tegutsevasse Lääne-Tallinna Keskhaigla vaktsineerimiskeskusesse. Kaja vaktsineerimisekeskus tegutseb seitse päeva nädalas ning 10-18 saab kaitsesüstimisele tulla ka eelneva registeerimiseta. Kaja vaktsineerimiskeskuses on kasutusel Pfizer/BioNTechi vaktsiin.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

mustamäelane
24. aug. 2021 17:54
Kaja vaktsineerimiskeskus on privaatne koht, seal perverte kabiinide ümber ei tiirle. Praktiliselt 20 minutiga on kõik tehtud.