“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
Kandideerimine Just Filmi laste- ja noortežüriidesse on alanud (0)
26. august 2021
Liis Reiman

2.-28. novembrini toimuv PÖFFi noorte- ja lastefilmide festival Just Film ootab filmihuvilisi lapsi ja noori žüriidesse kandideerima.

14. septembrini on kõigil 7–13-aastastel lastel ja noortel võimalik kandideerida Just Filmi lastežüriisse. Viie väljavalitu põnev ülesanne on vaadata ära kõik rahvusvahelises lastefilmide võistlusprogrammis linastuvad filmid, et valida välja parim. Vanemad, 14–19-aastased filmihuvilised saavad filmikriitiku ametit proovida noortežüriis, mis selgitab välja rahvusvahelise noortefilmide võistlusprogrammi parima filmi.

«Nii laste- kui ka noortežürii liikmed peavad sel aastal ära vaatama kuni kümme filmi, et koos teiste žüriisse kuuluvate laste ja noortega teha vastutusrikas otsus,» sõnas Just Filmi programmijuht Mikk Granström. «Peale filmide vaatamise saavad noored aimu, kuidas käib rahvusvaheliste žüriide töö maailmatasemel festivalil,» lisas ta.
 
Just Film on Eesti suurim noorte- ja lastefilmide festival, mis tähistab sel aastal oma 21. sünnipäeva.

Täpsema info žüriidesse kandideerimise kohta leiab Just Filmi kodulehelt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.