“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
fotod! Jazzkaare raames toimus linnavolikogu rõdul minikontsert (0)
27. august 2021
Foto: Mats Õun

Tänavuse Jazzkaare raames toimub linnaruumiprojekt, milles lõi kaasa ka Tallinna linnavolikogu. Linnaruumiprojekti eesmärk on täita Tallinna, Tartu, Pärnu ja Viljandi kesklinn muusikaliste elamustega ning 26. augustil pealelõunal esinesid projekti raames Tallinna linnavolikogu hoone rõdul Laura Rulli ja Kaarel Raud.

Vaata galeriid (36)

Noored helikunstnikud said aastaid tagasi kokku Otsakoolis ja on koos üles astunud erinevates bändides. Kontserdil sai kuulda jazzi, funki ja bossa nova helisid ning rütme, mis tõid vaatamata vihmasele ilmale publikul naeratuse näole.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.