"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
täna kell 18 Lasnamäe Päevade galakontserdil rõõmustavad publikut Elina Nechayeva, Uku Suviste ja Hanna-Liina Võsa (0)
27. august 2021
Elina Nechayeva. Foto: Mats Õun

“Pakume Lasnamäe Päevade külastajatele unustamatu kogemuse, kuna esmakordselt esineb Tondiloo pargis sümfooniaorkester koos solistidega,“ ütles linnaosa vanem Vladimir Svet. “Eales varem pole Lasnamäel midagi taolist toimunud ning soovime, et võimalikult paljud kuulajad saaks sellest kogemusest osa. Seda enam, et kutsume inimesi väga kõrgel tasemel kontserdile tasuta. Saladuseloori kergitades võin lisada, et esitamisele tulevad tuttavad lood nii eesti kui vene keeles ja soovi korral saab ka kaasa laulda,” lisas Svet.

27. augustil algusega kl 18 Tondiloo pargis toimuval Lasnamäe Päevade tasuta galakontserdil publiku ette astuvad armastatud lauljad Elina Nechayeva, Uku Suviste ja Hanna-Liina Võsa. Solistid esitavad Jüri-Ruut Kanguri juhtimisel ÜENSO orkestri saatel valiku tuntud lugudest eri žanris.

Kontsert toimub Tondiloo pargis, mis on rahvasuus tuntud ka Kivila pargi nime all. Korraldajad kutsuvad inimesi võimalusel kohale tulema jala või ühistranspordiga. Üritusel ei tehta COVID tõendi kontrolli, kuna Tondiloo pargi suur territoorium võimaldab kontserti jälgida hajutatult ja teistega turvalist distantsi hoides. 

21.-29. augustil toimuvad Lasnamäe Päevad on mitmekülgne linnafestival, täis muusikat, kunsti ja põnevaid tegevusi linnaruumis. Kõik Lasnamäe Päevade üritused (v.a. paadilaenutus) on tasuta! Korraldaja võib teha kavas muudatusi. Põhjalikum programm on leitav kodulehelt

tallinn.ee/lasnamae ning Lasnamäe Linnaosa Valitsuse Facebooki lehelt

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.