"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
VIDEO! Koolikaupu saab veel viimaseid päevi annetada (0)
27. august 2021

“Meil läheb täna tõesti hästi, juba pool korvi on täis ja oleme alles vähem kui tund väljas olnud. Eks nende annetatud asjade pealt on näha ka, mida oleks veelgi rohkem vaja, näiteks sirkleid, üldse joonestamisvahendeid ja muidugi erinevaid kunstitarbeid,” rääkis Tallinna kampaania kordinaator Liina Tõnne.

Eesti Suurperede Liidu koolikampaania Südamekaru ootab häid inimesi koolikaupu annetama veel laupäeval ja pühapäeval, kus suurpered kaubanduskeskustes koos lastega annetusi ootavad. “Meie oleme suurperelapsed. Minul on kaks õde ja vend, aga temal on viis venda ja ei ühtki õde. Eks raske vanematel on ikka, sellest saavad lapsed ka aru,” rääkisid kampaanial abiks olnud Brit-Marii ja Kerttu-Liisa.

Kampaanial oli ka abiks paljulapselise pere ema Birgit, kes oli oma kogemust nõus ka jagama. “Päris keeruline on küll, kui korraga on kooliminejaid palju. Minul on peres kuus last ja nendest läheb kooli neli. Kui hästi planeerida ja asju mitte augusti lõppu jätta, siis saab hakkama, aga vastasel juhul mina küll ette ei kujuta, kuidas hakkama saada. Kokku tuleb välja käia sadu eurosid,” rääkis Birgit.

Inimesed on tegelikult suurperede murest aru saanud ja toovad koolikaupu kottide viisi. “Annetan pidevalt, ka talvel, kui Maximas kampaania on. Praegu lihtsalt jooksin mööda, haarasin midagi,” rääkis Kristiina.

Kampaania südamekaru aitab lapsed kooli kestab veel kaks päeva. Just siis on veel võimalik erinevates kaubanduskeskustes suurperedele annetada.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.