"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
VIDEO! Tallinna talendi žüriiliige Inga Tislar: Tallinnas on väga palju andekaid noori (0)
27. august 2021

“Ma ütlen ausalt, et oli väga palju üllatusi. Oli väga palju andekaid. Ma olen ka varem žüriis olnud, kuid seekord oli asi palju tugevam. Tallinnas on väga palju andekaid  noori,” rääkis konkursi “Tallinna talent” žürii liige Inga Tislar.

Juba sel pühapäeval toimub Estonia kontserdisaalis “Tallinna Talendi”  suurejooneline finaalkontsert. Noorte muusikute jaoks on kahtlemata tegemist erakordse võimalusega, mis annab juurde palju uusi võimalusi ja kogemust.

“Mulle meeldib see idee, kuidas konkurss oli kokku toodud. See, kuidas žürii ja kogu tiim tegelikult võimaldas artistidel tegeleda sellega, mida nad kõige paremini peaksid oskama,” rääkis konkursil osalenu Annabel Soode.

Talendivoorudesse pääses üle  kahesaja osaleja, kelle seast valis professionaalne žürii finaali 20 noormuusikut. Tallinna Talendi idee autor ja patroon Mihhail Kõlvarti sõnul on peamine eesmärk anda noortele talentidele lisamotivatsiooni, et oma annet veelgi kaugemale arendada. “Meil on väga palju andekaid noori, aga tuleb tunnistada, et iga talent vajab ka ressurssi. Peab olema hea juhendaja, peab olema võimalus esineda ja kindlasti ka rahaline ressurss on vajalik,” leidis Kõlvart.

“Mul on hea meel, et “Tallinna Talent” sellised omapoolsed toetused on välja pannud,” rõõmustas Soode.

Auhinnafond on enneolematu, igale finalistile on ette nähtud tuhande eurone stipendium. Talendikonkursil osalemine täidab aga veel paljude noorte ühe suure unistuse. “Minu peamine eesmärk oli saada Estonia lavale esinema, see oli üks unistus,” ütles konkursil osalenu Richard Raun.

“Tallinna Talendist” plaanitakse teha traditsioon, mis võimaldaks igal aastal andekatel noortel silma paista.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.