"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
Talv toob Tallinna lauluväljakule Võlumaa uuenenud valgusfestivali (0)
28. august 2021
Ilja Matusihis

Detsembris kerkib Tallinna lauluväljakule taas valgusfestival Võlumaa – esmakordselt eelmisel talvel üleval olnud muinasjutulised illuminatsioonid saavad lisa ning alale kerkib mitmeid uusi võluriike. 

Valgusfiguuride ansamblid koosnevad lossidest, valgustänavatest, linnuriikide- ja loomade fantaasiamaadest. Valgusfestival on temaatiliselt seotud jõulu- ja uusaastateemaga ning selleks on kohal ka laste lemmiktegelased.

Valgusfiguurid ehitatakse tearskarkassidele, mille peale on tõmmatud siid ning seest erilahendustega valgustatud. Lisaks valgusfiguuridele on avatud eriprogrammiga meelelahutustelk, jõuluturg, tänavatoiduallee ja lõbustuspark. Võlumaa avatakse detsembri alguses.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.