"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
GALERII Lasnamäe Päevade galakontserdil rõõmustasid publikut Elina Nechayeva, Uku Suviste ja Hanna-Liina Võsa (0)
29. august 2021
Albert Truuväärt

27. augustil Tondiloo pargis toimunud Lasnamäe Päevade tasuta galakontserdil publiku ette astusid armastatud lauljad Elina Nechayeva, Uku Suviste ja Hanna-Liina Võsa. Solistid esitasid Jüri-Ruut Kanguri juhtimisel ÜENSO orkestri saatel valiku tuntud lugudest eri žanris.

Vaata galeriid (66)

„Pakume Lasnamäe Päevade külastajatele unustamatu kogemuse, kuna esmakordselt Tondiloo pargis esineb sümfooniaorkester solistidega. Eales varem pole Lasnamäel midagi taolist toimunud ning soovime, et võimalikult paljud kuulajad saaks sellest kogemusest osa. Seda enam, et kutsume inimesi väga kõrgel tasemel kontserdile tasuta. Saladuseloori kergitades võin lisada, et esitamisele tulevad tuttavad lood nii eesti kui vene keeles ja soovi korral saab ka kaasa laulda,“ ütles linnaosa vanem Vladimir Svet.

Kontsert toimus Tondiloo pargis, mis on rahvasuus tuntud ka Kivila pargi nime all. Korraldajad kutsuvad inimesi võimalusel kohale tulema jala või ühistranspordiga. Üritusel ei tehtud COVID tõendi kontrolli, kuna Tondiloo pargi suur territoorium võimaldab kontserti jälgida hajutatult ja teistega turvalist distantsi hoides.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.