"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
fotod! Jazzkaar sai suurejoonelise punkti (0)
30. august 2021
Eleryn Tiit ja Rauno Laikjõe. Foto: Rene Jakobson

Eile, 30. augustil pandi festivalile Jazzkaar 2021 suurejooneline punkt kodumaise muusikaparemikuga. 

Vaata galeriid (15)

32. korda toimuva festivali viimasel päeval serveeris põhjamaise kõlaga akustilisi elamusi Janno Trump Clarity Ensemble; võimsa energiaga rabas Kristjan Randalu ja New Wind Jazz Orchestra maineka saksa helilooja ja dirigendi Wolf Kerscheki juhatusel; helge vokaali ja šarmikusega võlus publikut Susanna Aleksandra; ning õhtule pani punkti rokkiva esitusega ansambel Dagö. 

Samuti kostitati tallinlasi 29. augustil tasuta kontsertide päevaga, mis algas traditsiooniliselt Jazzkaare ning MyFitnessi ühise hommikujoogaga Vabal Laval. Programm jätkus esmakordselt Jazzkaarel üles astuva Egert Milderi meeleoluka kontserdiga; pop-jazzi särtsakate helidega kostitas kuulajaid lauljatar Eleryn Tiit koos duopartneri kitarrist Rauno Laikjõega.

Meeleolukaid elamusi pakkus Noortebänd 2020 Jazzkaare eriauhinna võitja, ansambel The Teps; laulukirjutaja ja pianist Tuuli Pruuli hüpnotiseeris poeetilis-filosoofiliste lugudega, mida esitasid lauljad Jana Kütt, Maarja Aarma ja Pille-Rite Rei, kitarrist Karl Madis Pennar, bassimängija Martin-Eero Kõressaar ja trummar Kristjan Mängel.  32. Tallinna Rahvusvaheline Festival Jazzkaar toimus 23.-29. augustini 2021 üle Eesti. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.