"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
presidendivalimised riigikogus Metsoja: Isamaa hääl tuleb Alar Karisele (0)
30. august 2021
Riigikogu Isamaa fraktsiooni liige Andres Metsoja. Foto: Scanpix

“Isamaa hääl tuleb Alar Karisele. Teiste eest ei oska rääkida, sest saadiku hääl on vaba. Meie latt on, et ikka ära valida,” ütles Riigikogu Isamaa fraktsiooni liige Andres Metsoja Postimehele, vahendab BNS.

“Isamaa meeleolu oli täna [esmaspäeva] hommikul optimistlik. Ma arvan, et mitmed saadikud hääletavad Karise kandidatuuri poolt. Aga tähtis on, et protsess, mis on laperdama jäänud, saaks punkti,” ütles Isamaa saadik Urmas Reinsalu, ja  kinnitas, et “tema taha tänane hääletus ei jää”.

Ka Viktoria Ladõnskaja-Kubits kinnitas, et hääletab Karise poolt.

Karise poolt lubasid hääletada ka Isamaa liikmes Aivar Kokk ja Üllar Saaremäe, edastas Postimees. Seega on Karist lubanud toetada vähemalt viis Isamaa liiget.

Riigikokku mitte kuuluv Isamaa aseesimees Riina Solman kirjutas esmaspäeval sotsiaalmeedias, et ise ta Alar  Karisele häält anda ei saa, kuid väljendas oma toetust avalikult. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.