"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
Täna öösel algavad Ristiku tänava sõidutee hooldusremonttööd (0)
30. august 2021
Foto: Pixabay

“Ristiku tn sõidutee hooldusremonttööd toimuvad freesimis- ja asfalteerimismeetodil. Olenevalt ilmastikutingimustest kestavad asfalteerimistööd  7. septembrini,“ ütles Põhja-Tallinna vanema kohusetäitja Manuela Pihlap. “Tööde ajal on tänav liiklusele avatud, palume jälgida ajutist liikluskorraldust. Vabandame ebamugavuste pärast ja loodame mõistvale suhtumisele,” lisas Pihlap.

Täna, 30. augustil alustatakse Ristiku tänava hooldusremonttöödega. Tulenevalt Ristiku tn liiklustihedusest teostatakse töid öisel ajal, mistõttu kaasneb paratamatult ka teatav müra, mis võib ajutiselt häirida öörahu.

Ehitustööd Ristiku tänaval tellis Tallinna Keskkonna-ja Kommunaalamet.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.