"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
uksed avatakse kell 14.00 Lauluväljaku uhiuus külastuskeskus ootab tänasest külastajaid (0)
31. august 2021

„Olen väga rahul, et saame oma keskuse uksed linnarahvale avada ning asuda huvilisi vastu võtma,“ ütles Lauluväljaku juht Urmo Saareoja, „ootame põnevusega külastajate tagasisidet ning emotsioone. Usun, et igas eas külastaja leiab meie juures midagi, mis just teda kõnetab.“

31. augustil kell 14.00 avatati huvilistele Tallinna Lauluväljaku värskelt valminud külastuskeskuse uksed. Avamispäeval on kõigile sissepääs tasuta.

Saareoja sõnul on külastuskeskuse valmimine järjekordne samm, et inimestel oleks põhjust Lauluväljakut külastada ka suurürituste välisel ajal.

„Oleme võtnud eesmärgiks arendada Lauluväljaku alal mitmekesiseid võimalusi meeldivaks ja kasulikuks vaba aja veetmiseks. Töötame selle nimel, et igal aastaajal ning iga ilmaga oleks linnarahvale ja linna külalistele midagi huvitavat pakkuda. Loomulikult ootame lähitulevikus ka turismi taastumist, et kaugetele külalistele lauluväljaku, laulva revolutsiooni ja laulupidude lugu rääkida,“ ütles Saareoja.

Täna, teisipäeval, 31. augustil kell 14.00 avatakse külastajatele Tallinna Lauluväljaku Külastuskeskus. Avamispäeva puhul kõigile külastajatele tasuta sissepääs!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.