"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
MUPO: Esimesel koolipäeval pääsevad kõik õpetajatele lilli osta soovijad Viru tänavale (0)
31. august 2021
Foto: MUPO

Traditsiooniliselt on homme, esimesel septembril avatud  Viru tänava alguses olevad ja edasiliikumist takistavad pollarid. 

Mupo patrullinspektorid on Viru tänava lillekioskite juures kohal kella  seitsmest hommikul kuni kella kaheni pärastlõunal  ja aitavad korraldada parkimist. Samuti on mupo inspektorid väljas koolimajade lähedal olevatel ohtlikel ristmikel ja ülekäigukohtadel. Korrakaitsjad turvavad koolilaste kooliteed 1.-3. septembrini hommikul ja pärastlõunal, vastavalt erinevate koolide avaaktuste toimumisele ning tunniplaanile.

„Kindlasti soovitame esmakordselt kooli minevate lastega koolitee mitu korda läbi käia ning selgitada, millised on ohtlikud kohad liikluses ning kuidas seal käituda,“ ütles munitsipaalpolitsei ameti juhataja Aivar Toompere. „Soovime koolilastele turvalist kooliteed ja kooliaastat. Õpetajatele õpetamislusti ja kannatlikku meelt“.   

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.