"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Päästjad tõid Viru Väljaku kanalisatsioonikaevust välja hinnalise sõrmuse (0)
31. august 2021
Foto: Ilja Matusihis

Viimase ööpäeva jooksul tuli päästjatel lisaks tuleõnnetuste likvideerimisele sukelduda ka kanalisatsioonikaevu.

30. augustil kell 18.26 said päästjad väljakutse Tallinnasse Viru Väljakule, kus teatajal oli 10 m sügavusse kanalisatsioonikaevu kukkunud hinnaline sõrmus. Kohale saabunud päästjad said väärtusliku ehte kaevust kätte kella 18.37 paiku ning tagastasid selle tänulikule omanikule.

30. augustil kell 19.51 saabus häirekeskusele teade, et Lasnamäe linnaosas asuvas metsatukas on näha musta suitsupilve. Päästjad selgitasid kohapeal, et tegemist oli lõkkega, milles põletati kaableid ning põletajad ise olid päästjate saabumise ajaks loomulikult juba jalga lasknud. Alles jäänud ohutusnõuetele mittevastav lõke kustutati kell 20.08.

NB! Päästeamet tuletab meelde, et lõkkes ei tohi põletada muud, kui immutamata kuiva puitu, oksi, kiletamata pappi ja paberit ning muud töötlemata looduslikku materjali. Mööblit, immutatud või värvitud puitu, rehve, plasti, kaableid või riideid ei tohi lõkkes põletada, kuna nende põletamise korral on tegemist otsese looduse ja inimeste mürgitamisega!

30. augustil kell 22.58 teatati, et Harku vallas Vääna-Jõesuu külas põleb mahajäetud pioneerilaagri maja. Päästjad leidsid saabudes tulekolde hoone teiselt korruselt ning likvideerisid selle kella 00.14 paiku. Inimesed õnnetuses viga ei saanud ning põlengu tekkepõhjuse selgitab välja edasine menetlus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.