"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Tallinna Lilleküla Gümnaasiumi jalgpalliväljak läbis uuenduskuuri (0)
31. august 2021
Lilleküla kooli jalgpallistaadion. Foto: Kristiine LOV

„Heade sportimistingimuste loomisega paneme aluse liikumisharjumuste tekkele ja püsimisele juba lapseeas,“ rääkis Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riib Riibe rajatise korrastamise olulisusest. Riibe sõnul ei ole uudiseks, et tänased lapsed ja noored kipuvad paljuski elama nutimaailmas ja seetõttu on linnaosas viimastel aastatel pandud rõhku välitreeningväljakute arendamisele ja uute rajamisele.

Tallinna Lilleküla Gümnaasiumi jalgpalliväljak läbis uuenduskuuri, mille käigus vahetati välja uus kunstmurukate.  Lisaks värskele kattele ja uuele spetsiaalsele vetruvale aluskihile sai väljak ka uued väravad ning pingid. Peale õppetööd kasutavad kooli väljakut ümbruses elavad lapsed – väravad on kogu aeg avatud.

Tallinna Lilleküla Gümnaasiumi direktori Anu Luure sõnul sai kool endale korraliku jalgpalliväljaku. „Pallimängud on laste seas populaarsed ja selle platsi valmimist oodati pikisilmi,“ rõõmustas Luure ja lisas, et nii palliplats kui ka kogu spordiväljak on koolilastele avatud mitte ainult kehalise kasvatuse tundideks, vaid ka koolipäeva järel.

„On hea meel tõdeda, et käesoleval ja ka eelmisel aastal renoveerisime terve rea spordiväljakuid, kaasa arvatud koolide omasid“, ütles Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev.

„Et eelkõige lapsed ja noored saaksid ka suvel vabalt spordiga tegeleda oma linnaosades, avasime sel aastal tallinlastele terveks suveks kümme koolistaadionit. See kõik sobib hästi uue õppeaasta põhiteemaga, mis on pühendatud liikumisele, tervisele ja koolispordile. Tallinn õnnelike õppurite nimel toetame läbi teema-aasta ning arendame liikumise, tervise ja koolispordiga seonduvaid erinevaid tegevusi,” lisas Belobrovtsev.

Tallinna Lilleküla Gümnaasiumi jalgpalliväljaku kunstmurukatte vahetuse töid teostati suvisel koolivaheajal juunist augustini. Tööde maksumus koos käibemaksuga oli 123489.60 eurot

Tallinna Lilleküla Gümnaasiumis õpib algaval kooliaastal 930 last.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.