"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
Ida-Tallinna keskhaigla juhatuse liikme ja ravijuhina jätkab Ene Halling (0)
01. september 2021
Dr. Ene Halling. Foto: ITK

“Just ravikvaliteedi stabiilsus ja patsiendile suunatus on suure haigla jaoks väljakutse. Nõukogu hinnangul on dr Halling kogenud ja võimekas ravijuht seda tööd jätkama,” ütles Ida-Tallinna Keskhaigla nõukogu esinaine Kairi Vaher. Nõukogu otsustas, et dr Ene Halling jätkab juhatuse liikme ja ravijuhina ka järgmisel kolmel aastal.

Dr Ene Hallingi vastutusvaldkondadeks on ambulatoorse ja statsionaarse tervishoiuteenuse korraldamine, samuti ravikvaliteedi, ravianalüüsi ja -statistikaga tegelemine. Vaheri sõnul on praeguses Covid-19 pandeemia olukorras haiglas püsivalt kõrge ravikvaliteedi tagamine väga oluline.

Ene Hallingu sõnul on lähiaastate peamine eesmärk erialakeskuste ja multidistsiplinaarsete raviteenuste arendamine ning ravikvaliteedi ja patsiendisõbralikkuse parendamine. „Lisaks on haiglal täita oluline roll Covid-19 patsientide ravis,” selgitas Halling.

Ene Halling on lõpetanud 1982. aastal Tartu Ülikooli, erialalt on ta gastroenteroloog. Alates 1992. aastast on ta töötanud Ida-Tallinna Keskhaiglas nii sisekliiniku kui ka ravianalüüsiosakonna juhatajana.

Ida-Tallinna Keskhaigla juhatus on neljaliikmeline ja sinna kuuluvad veel Tarmo Bakler, Ülle Rohi ja Kersti Reinsalu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.