"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Lasnamäe Lastekeskus alustab õppeaastat uutes ruumides (0)
01. september 2021
Foto: Scanpix

„Lasnamäe Lastekeskusel on väga olulised ja mitmekülgsed ülesanded: siin pakutakse huvitavaid ja arendavaid tegevusi koolilastele, toimuvad erinevad huviringid ja klubid, samuti pakutakse psühholoogilist abi lastele ja nende peredele. Mul on väga hea meel, et uued ruumid aitavad Lastekeskusel oma vajalikku tööd veelgi paremini teha ja pakutavate teenuste valikut mitmekesistada,“ ütles linnaosa vanem Vladimir Svet. 

Alates 1. septembrist Lasnamäe Lastekeskus tegutseb põhjaliku uuenduskuuri läbinud Lasnamäe Põhikooli ruumides aadressil Ümera 48. Lastekeskusesse on oodatud nii uued kui ka seal varem käinud lapsed.

Lasnamäe Lastekeskuses toimuvad erinevad huviringid, sh käsitöö-, kokandus-, huvitav matemaatika, seiklusklubi, infotehnoloogia-, tantsu- ja kunstiringid. Lisaks on eesti ja inglise keele klubid. Uuendatud ruumides alustab uus huviring väikestele – robootika. Huviringid toimuvad väikese hinna eest. Lisaks sellele osutatakse Lastekeskuses ka sotsiaalteenuseid   sotsiaalhoolekandeosakonna suunamisel ja need on Tallinna elanikele tasuta.

Lastekeskus asub Lasnamäe Põhikooli hoones oma endises asukohas. Remondi käigus paranes ruumide sisustus ja nende funktsionaalsus. Lasnamäe Põhikooli hoone remont algas 2020. aasta veebruaris. 

Lastekeskuse teenuste kohta saab rohkem infot telefonil  635 6828, 551 1977 või kodulehel: llk.tln.edu.ee.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.