"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
Linnavalitsus nimetas ametisse Põhja-Tallinna ja Haabersti linnaosade vanemad (0)
01. september 2021

Tänasel istungil nimetas Tallinna linnavalitsus ametisse Põhja-Tallinna ja Haabersti linnaosade vanemad.

Põhja-Tallinna vanema ametikohale nimetati alates 1. septembrist Manuela Pihlap ning Haabersti linnaosa vanema ametikohale Oleg Siljanov. Mõlemad linnaosavanemad nimetati ametisse praeguse linnavalitsuse volituste ajaks.

Manuela Pihlap on 2002. aastal lõpetanud Tartu Ülikooli bioloogia-geograafiateaduskonna. Ta on Põhja-Tallinna vanema asetäitja ametikohal alates juulist 2020 ning 2021. aasta juulist täidab ta Põhja-Tallinna vanema ülesandeid. Enne seda oli ta Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja.

Oleg Siljanov on omandanud 2015. aastal Tallinna Ülikoolis magistrikraadi avaliku halduse erialal. Ta on töötanud Haabersti Linnaosa Valitsuses alates 2011. aastast eri ametikohtadel. Alates 2018. aastast on ta linnaosa vanema asetäitja ning 2021. aasta veebruarist täidab ta Haabersti linnaosa vanema ülesandeid.

Linnaosade ja linnaosa valitsuste põhimääruste kohaselt kuulab linnavalitsus linnaosa vanema nimetamisel ära ka linnaosakogu arvamuse. Manuela Pihlapi kandidatuur on esitatud Põhja-Tallinna linnaosakogule ning Oleg Siljanovi kandidatuur Haabersti linnaosakogule.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.