"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
Marek Seer hakkab juhtima Confido kiirkliinikuid (0)
01. september 2021
COVID-19 vaktsineerimise töörühma endine juht Marek Seer. Foto: Albert Truuväärt

Kolmapäevast COVID-19 vaktsineerimise töörühma juhi kohalt lahkunud Marek Seer hakkab edaspidi juhtima meditsiinigrupi Confido kiirkliinikuid, vahendab BNS.

Confido tegevjuht ja juhatuse liige Risto Laur ütles lehele, et kui ta mõni kuu tagas kuulis, et Seeri koroonatöörühma juhi koht on tähtajaline, siis ta arvestaski selle kuupäevaga. “Meil siin eratervishoius on väga palju vaja korda saata,” märkis ta. 

Laur selgitas, et Confido kiirkliinikute konseptsioon töötati välja paar aastat tagasi. “Idee on walk-in-kliinik ja need on kaubanduskeskustes,” kirjeldas ta. Seeejuures tekkis idee juba enne COVID-19 pandeemiat. “Mõte on selles, et olla kaubanduskeskustes kohal. Kui inimene tunneb, et tal on kehv olla, siis on kohe olemas kiirkliinik, kuhu pöörduda,” täpsustas Laur.

Confidol on neli kiirkliinikut – Tartus Lõunakeskuses, Tallinnas Rocca al Mares, Nauticas ja Lasnamäe Centrumis.

Ühtlasi saab Seerist ka Confido vaktsineerimise ja testimise koordinaator. Näiteks avab ettevõte järgmisest nädalast Tallinnas Veerenni tänaval vaktsineerimiskeskuse. 

Lisaks on Confidol kavas sõitma panna ka vaktsineerimisbuss. “Linnaliinibuss on ideaalne vaktsineerimiskeskus – eest lähevad inimesed sisse ja seal manustatakse vaktsiine, edasi on ootesaal ning tagumisest uksest lähevad välja,” kirjeldas Laur ja lisas, et tervikuna ongi see kogu valdkond, millega Seer hakkab tegelema. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.