"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Päästjatel tuli eile abistada kinni jäänud kiirabiautot (0)
01. september 2021
Foto: Ilja Matusihis

Eile tuli päästjatel tõtata appi lifti kinni jäänud inimestele ja metallkonstruktsioonide vahele kinni jäänud kiirabiautole. Lisaks andis neile lisatööd üks viimase aja põhilisi murelapsi liikluses – elektritõukeratas. Allpool on toodud Põhja päästekeskuse viimase ööpäeva operatiivsündmused

31. augustil kell 14.37 said päästjad väljakutse Estonia puiesteele, kus filmivõtete käigus oli naisterahvas käele viga saanud ning kiirabiauto talle appi tõtates õnnetul kombel metallkonstruktsioonide vahele kinni jäänud. Päästjad vabastasid auto hüdrauliliste tööriistade abil kella 15.07 paiku.

31. augustil kell 19.05 said päästjad teate, et Haabersti linnaosas Lahepea tänaval on elektritõukerattaga liigelnud kodanik saanud löögi autolt, mille tagajärjel ratas keset teed suitsema hakkas. Päästjad kustutasid tossava liiklemisvahendi ning sõidukijuht ise kiirabi abi õnneks ei vajanud.

31. augustil kell 20.20 paiku olid Mustamäe linnaosas Sütiste teel asuva kortermaja lifti kinni jäänud kaks täiskasvanut ja kaks last. Kuna liftifirma tehnikutele helistades öeldi abi saabumise ajaks ca pool tundi, siis kutsuti kohale päästjad, kes inimesed liftist kella 20.29 paiku vabastasid.

1. septembril kell 00.27 teatati, et Põhja-Tallinna linnaosas Pelguranna tänaval on öised grillijad oma lõkke kustutada unustanud ning kohale saabunud päästjad tegid seda ise.

31. augustil kell 15.29 teatati häirekeskusele, et Saku vallas Roobuka külas põleb elumaja kõrval sõiduauto. Päästemeeskonna saabudes olid sõidukiomanikud tule ise maha saanud ning päästjad kontrollisid ohutuse huvides üle võimaliku edasise süttimisohu, mida õnneks ei tuvastatud. Inimesed viga ei saanud ning põlengu tekkepõhjus ei ole teada.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.