"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused Tallinnas ja Harjumaal (0)
01. september 2021
Foto: Ilja Matusihis

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti ööpäeva jooksul 79 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rasket rikkumist ja 45 varavastast kuritegu. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati neli alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Piiril väljastati neli sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja kaks inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rikkumine
31. augustil teatati politseile, et Lasnamäel Kärberi tänaval kortermajade vahel tegi 34-aastane mees relvataolise esemega laadimisliigutusi ning kaks lasku õhku. Teo tagajärjel tundsid ümberkaudsed inimesed ohtu enda elule ja tervisele. Politsei pidas mehe kinni ja selgitas välja, et tegemist oli stardipüstoliga.


Kehalised väärkohtlemised
31. augustil teatati politseile, et Haabersti linnaosas Õismäe teel lõi 19-aastane naine jalaga 26-aastast naist, tekitades sellega kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustuse. Politsei pidas 19-aastase naise löömises kahtlustatavana kinni.

31. augustil teatati politseile, et 30. augustil toimus Kesklinnas Aia tänaval kaklus mitme inimese vahel, mille käigus löödi 21-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

31. augustil teatati, et Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval varastati sõidukilt Mercedes-Benz esivõre ja andur. Vargusega tekitati kahju umbes 2000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

31. augustil teatati, et Maardu linnas lõi 42-aastane mees enda abikaasat, 45-aastast naist. Mees lahkus sündmuskohalt enne politsei saabumist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Piiriturvalisus

31. augustil koostati lahkumisettekirjutus ja kohaldati üheks aastaks sissesõidukeeld 1986. aastal sündinud Valgevene Vabariigi kodanikule, kes pani kauplusest toime pisivarguse. Samuti tunnistati mehe viisa kehtetuks.

31. augustil koostati lahkumisettekirjutus ning kohaldati kolmeks aastaks sissesõidukeeld 1983. aastal sündinud Gruusia vabariigi kodanikule, kuna mees töötas Eestis ebaseaduslikult kullerina.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.