"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
Tammsaare pargis rõõmustab koolilapsi hiigelsuur aabits (0)
01. september 2021

Tallinna Kesklinnas asuvasse Tammsaare parki on kooliaasta alguse puhuks üles seatud aabitsa installatsioon, mis jääb linnarahvast ja külalisi rõõmustama kuni 8. septembrini.

„Sel aastal Kesklinna valitsus kooliaasta alguse puhul suuremaid pidustusi ei korralda – tähistagem seda päeva hajutatult ja turvaliselt! Tammsaare parki oleme aga seadnud üles ilusa installatsiooni, mille taustal saab igaüks selle kooliaasta algust meenutama jäävaid pilte teha. Ilusat esimest septembrit!“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Eelmistel aastatel on korraldatud tarkusepäeva puhul Vabaduse väljakul suur Aabitsapidu. Sel aastal otsustati sellest loobuda ja selle asemel koolilaste rõõmuks Tammsaare parki vahva installatsioon paigaldada. Installatsioon on valmistatud ACP plaatidest ehk alumiiniumlehtedest ja on seega ilmastikukindel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.