"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Urmas Mardi kandideerib Keskerakonna nimekirjas Tallinna volikogusse (0)
01. september 2021
Urmas Mardi. Foto: Ilja Matusihis

„Viimastel aastatel olen teinud väga meeldivat ja tõhusat koostööd Tallinna linnaga ning hindan väga linnapea Mihhail Kõlvarti tegutsemist,“ ütles Urmas Mardi. “Näen, et pealinnas on kujunenud selge visioon, kuidas kortermaju ja ühistuid pidevalt edasi arendada ning soovin sellele omalt poolt veelgi kaasa aidata.“

Korteriühistute Liidu juhatuse liige ja õigusosakonna juht Urmas Mardi kandideerib Tallinna Linnavolikogusse Keskerakonna nimekirjas Mustamäe valimisringkonnas.

Mardi sõnul on talle tähtsaimaks teemaks pealinna elamumajandus. „Tallinna elamufond on väga mitmekesine ning seeläbi vajavad ka valdkonna väljakutsed ja probleemid pidevat tegelemist. Elamute perspektiivikas majandamine ning hea elukeskkonna loomine toimub tänapäeval linlaste ja linnavõimu ühise tööna. Just see efektiivne koostöö ja uute nutikate arenguvõimaluste otsimine ongi edasise edu aluseks,“ rõhutas Mardi.

Aastatel 2009-2013 oli Urmas Mardi Tallinna Linnavolikogu liige, 2013. aastast juhib Nõmme Linnaosakogu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.