"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Ida-Tallinna Keskhaigla uues erakorralise meditsiini keskuses peeti sarikapidu (0)
03. september 2021
Foto: ITK

Ida-Tallinna Keskhaigla Ravi tänaval asuv erakorralise meditsiini keskus (EMK) tähistas olulist verstaposti. Nimelt saavutas uue kiirabigaraaži lüüsi hoone ehituslikult plaanitud kõrguse ning vastavalt traditsioonidele tänati ehitajaid sarikapeoga.

EMK juhataja Märt Põlluveere sõnul on suur hulk tööd veel teha, sest aparatuuri ja möbleerimise hanked seisavad alles ees. „Vaatamata sellele pakub sündmus suurt rõõmu, sest pingelise projekteerimistöö käigus loodud pinnalahendus on päriselus näha,“ lisas Põlluveer.

Ehituse ajaks on EMK kolinud ajutisse meditsiinilinnakusse sealsamas Ravi tn-l. Linnakus on koos nii EMK, EMK radioloogia kui ka ambulatoorse ravi üldregistratuur. Remonditud ruumidesse on plaanis tagasi kolida 2022. aasta kevadel. Remont ja ajutisel pinnal tegutsemine läheb maksma u 5 miljonit eurot, ehitaja on Ehitus5ECO OÜ.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.