"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
Olümpiavõitja Embrich kandideerib linnavolikogusse Nõmmel (0)
03. september 2021
Irina Embrich. Foto: Ilja Matusihis

“Mul on väga hea meel, et olen saanud mitmes linnavolikogu koosseisus töötada ning pealinna edukale arengule kaasa aidata,” ütles Irina Embrich. “Linnapea MIhhail Kõlvarti juhtimisel on Tallinn väga hästi koroonakriisiga toime tulnud ning linna rahaasjad on korras,” lisas ta.

Sel suvel Tokyos naiskonnaga olümpiavõitjaks tulnud Irina Embrich kandideerib oktoobris toimuvatel kohalikel valimistel Nõmme valimisringkonnas Tallinna Linnavolikogusse.

„Tallinnas on võetud selge strateegiline suund rohelisema linnakeskkonna poole, mis saab meie järgnevate aastate suureks väljakutseks,“ kirjeldas Embrich eesootavat perioodi, „mõistagi on aga minu südameasjaks ka sportimisvõimaluste laiendamine Tallinnas. Aktiivne eluviis hoiab meie inimesed terve ja tegusana ning eriti tähtis on see just laste ja noorte arengule.“

Irina Embrich on tiitlivõistluste medalite arvestuses Eesti edukaim sportlane, 2019. aastal pälvis ta Valgetähe III klassi teenetemärgi. Tallinna Linnavolikogu liige on Embrich alates 2013. aastast.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.