"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Ratas on Keskerakonna esinumber Mustamäel (0)
04. september 2021
Mats Õun

Keskerakonna esinumber Mustamäe valimisringkonnas on erakonna esimees ja riigikogu esimees Jüri Ratas.

“Keskerakonnale on tallinlaste poolt absoluutne enamus volikogus usaldatud juba viiel järjestikusel korral. Oleme seda usaldust õigustanud ning mõistagi läheme küsima sama tugevat toetust ka nüüd,“ ütles Ratas. “Praeguse Tallinna linnavolikogu volituste perioodil on Tallinna juhtinud kaks meeri, Taavi Aas ja Mihhail Kõlvart. Mõlemad on teinud oma tööd väga hästi, on teinud seda südamega. Tallinna edukas areng on silmaga näha, pealinnas on hea elada.”

Ratase sõnul on tal siiralt hea meel ja au taas Mustamäe valimisringkonnas kandideerida.

“Just Mustamäe inimeste toetus valimistel ning toetus hea sõnaga on andnud mulle hoogu teekonnal poliitikas. Olen väga rahul, et linnaosa juhtimisel on tehtud tõsist tööd. Mustamäe on puhas ja korras, elanikke teenindatakse kaasaegsetes hoonetes, koolid on korda saanud, linnaosa roheluse eest kantakse hästi hoolt. Kõik see peab sama hoogsalt jätkuma,“ rääkis Ratas. “Läheme Tallinna valimistele väga tugevate kandidaatidega ning sisuka visiooniga. Keskerakond on õige valik.”

Ratas on riigikogu esimees 2021. aasta märtsist. Aastatel 2016-2021 oli ta peaminister, 2007-2016 riigikogu aseesimees. 2005-2007 oli Ratas Tallinna linnapea ja 2003-2005 Tallinna abilinnapea.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.