"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
FOTOD Sikupilli hoovikohvikute päeval sai maitsta seljankat ja aidata kasse (0)
05. september 2021
Mats Õun

Tallinnas Lasnamäel Sikupilli asumis peeti pühapäeval Sikupilli hoovikohvikute päev, kui kümned kohalikud pakkusid oma toite koduhoovides ning Lasnamäe linnaosavalitsus avas üheks päevaks seljanka baari toitudega aadressil Killustiku 16.

Vaata galeriid (81)

„Sikupilli hoovikohvikute päev on ellu kutsutud tublide kohalike poolt ning soovime linnaosavalitsuse poolt sellesse panustada ka isetehtud toitu pakkudes. Nimetasime oma hoovikohvikut naljaga pooleks seljanka baariks, kuid muidugi seljankast kangemat kraami me muidugi ei paku. Küll aga saab meie juurest nii šašlõkki kui ka erinevaid küpsetisi ning saadud raha annetame heategevuseks,“ ütles linnaosa vanem Vladimir Svet.

Linnaosavalitsuse telk hakkas asuma Killustiku 16 maja ees. Toidu müügist saadud tuluga toetatakse Lasnamäe kassitoa tegevust. Seljanka baar alustab tegevust kell 11 ning pakub maitseelamusi kuni toitu jagub. Lisaks toidule kohapeal saab ka linnaosavalitsuse esindajatega suhelda välikontori formaadis.

Sikupilli hoovikohvikute päeva korraldavad asumi aktiivsed elanikud. Lisaks paarikümnele hoovikohvikule päeva jooksul toimuvad kontserdid, töötoad, ekskursioonid ning muud põnevad tegevused. Päeva lõpetab LasnaKino filmilinastus, kui algusega kell 20.30 Pae Spordikompleksi staadionil näidatakse Saksa filmi „Mesi peas“.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.