"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
Tunnustatud treener Dmitri Budõlin kandideerib Keskerakonna nimekirjas Tallinna volikogusse (0)
05. september 2021
Scanpix

Endine judomaadleja ja praegune judotreener, 2001. aastal Euroopa meistrivõistlustel pronksmedali võitnud Dmitri Budõlin kandideerib Keskerakonna valimisnimekirjas Lasnamäe valimisringkonnas Tallinna Linnavolikogusse.

“Minu hinnangul on Tallinnas tehtud õigeid valikuid ning asjad on korras hoitud nii headel kui ka keerulistel aegadel,” ütles Budõlin, “pean väga õigeks, et koroonapandeemia ajal asuti pealinnas kiirelt kriisiga tegelema ning kasutusele võetud meetmed olid reaalselt inimestele abiks. Linnapea Mihhail Kõlvarti juhtimisel tehakse otsuseid konkreetselt ning efektiivselt.”

“Tahan anda ka oma panuse, et see tugev meeskond saaks pealinna juhtimisega jätkata. Jagan hea meelega oma kogemusi ja teadmisi, nii spordi- kui ka muude valdkondade osas,” lisas Dmitri Budõlin.

Dmitri Budõlin on mitmekordne Eesti meister, Euroopa meistrivõistluste pronksmedali võitja 2001. aastal. Hetkel tegutseb ta judotreenerina Budolinn Judokoolis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.