"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
ANNA: mu vanemad said kätte väga head summad (0)
06. september 2021

“Mina olen veel noor inimene ja eriti pole midagi veel jõudnud koguda. Aga minu vanemad võtsid raha välja küll. Summad on väga head, eile said raha juba kätte,” ütles Anna. Pealinn uuris tallinnlastelt, kas nad võtsid pensioni II samba raha välja ja milleks seda kasutasid. Anna sõnul on ta vanematel pensionirahaga mitmeid plaane.

“Vanemad rääkisid sellest, et nad plaanivad korteris remonti teha lähiajal, võib-olla vahetavad autot ja ülejäänud proovivad ise investeerida,” loetles Anna, kelle arvates peaks pensioniks kogumine olema täiesti vabatahtlik.

“Mina arvan, et igasugune sundimine on lubamatu ja inimene peab ise otsustama oma tervise ja raha kohta,” arvas ta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.