"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
kõrgemad hinnad septembrikuust alates Eesti Gaas on hinnatõusu osas leidnud enamike klientidega lahenduse (0)
06. september 2021
Foto: Pixabay

“Kuna gaasi maailmaturuhind on tõstnud kõigi gaasimüüjate hinda, siis mujalt pakkumisi küsinud kliendid on ka avastanud, et ei saa konkurendi juurest paremat hinda. Valdavas osas oleme suutnud leida koostöös klientidega optimaalse lahenduse,” ütles Eesti Gaasi kommunikatsiooni- ja turundusjuht Kersti Tumm.

Eesti Gaas on pärast juulikuist teadet, et ettevõte tõstab gaasimüügihinda keskmiselt 51 protsenti, suutnud suurema osa klientidega leida optimaalse lahenduse. Eesti Gaasi kommunikatsiooni- ja turundusjuht Kersti Tumm ütles BNS-ile, et klientide pöördumisi ja nõustamisi on seejuures olnud üksjagu.

Pärast Eesti Gaasi hinnatõusu teavitust, soovitasid nii konkurentsiamet kui ka omanike keskliit inimestel uurida võimalusi gaasimüüja vahetamiseks. Tumma sõnul suhtub Eesti Gaas  nende üleskutsetesse hindu võrrelda mõistvalt, sest tegemist on nende poolt loogilise soovitusega.

Eesti Gaas muutis koduklientide gaasimüügi hinnakirja alates 1. septembrist. Ettevõtte praegused müügimahud on Eestis aga stabiilsed.

Kokku prognoosib Eesti Gaas käesoleva aasta energiamüügimahuks umbkudu 10 teravatt-tundi (TWh), seda arvestades, et kontsern on lisaks Eestile laienenud Läti, Leedu ja Soome turule.

Mullu teenis Eesti Gaas 146 miljoni euro suuruse käibe juures ligi 18,7 miljonit eurot puhaskasumit.  Ettevõte kuulub Ain Hanschmidti, Enn Pandi ja Kalev Järvelille investeerimisfirmale Infortar AS.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.