"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
Ööpäevaga lisandus 212 nakatunut ja suri üks inimene (1)
06. september 2021
10. septembri hommikuse seisuga vajab sümptomaatilise COVID-19 tõttu haiglaravi 123 inimest. Kokku on haiglas 150 koroonaviirusega nakatunud patsienti, Foto: Scanpix

6. septembri hommikuse seisuga vajab sümptomaatilise COVID-19 tõttu haiglaravi 131 inimest. Kokku on haiglas 147 koroonaviirusega nakatunud patsienti, kellest on vaktsineerimata 119 ehk 81% ja lõpetatud vaktsineerimiskuuriga 28 ehk 19%.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 14 uut haigusjuhtu. Suri üks koroonaviirusega nakatunud inimene: 98-aastane naine.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 3357 testitulemust, millest 212 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 161 vaktsineerimata ja 51 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul manustati 2342 vaktsiinidoosi, kokku on manustatud 1 288 108 doosi. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 64,9%.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

somm
6. sept. 2021 15:32
https://eestinen.fi/2021/09/soome-arstid-on-hammingus-miks-kahe-doosiga-vaktsineerituid-jatkuvalt-testitakse/ Soome arstid on hämmingus, et Soomes testitakse jätkuvalt ka neid, kes on kahe doosiga vaktsineeritud. Kaks doosi pidid ära hoidma nakatumise. Arstid on imestunud, et kui vaktsineermine pidi taastama normaalse, elu, siis miks seda ei ole veel juhtunud. Miks jätkatakse samamoodi ka pärast vaktsineerimist. Soome arstid on juba nõudnud koroonajälituse lõpetamist ja keskendumist vaid suurema nakkusohuga juhtumitele. Sotsiaal- ja terviseministeerium aga nõudis koroonajälituse jätkamist.