"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
PIRET: tuleb arvestada, et selle raha kogumine võttis aastaid (0)
06. september 2021

“Mina alles alustan oma täiskasvanu inimese teed, hakkasin tööl käima. Praegu ma vaatan ringi ja mõtlen, kas liitun selle teise sambaga või mitte,” ütles Piret. Pealinn uuris tallinnlastelt, kas nad võtsid pensioni II samba raha välja ja milleks seda kasutasid. Pireti sõnul võtsid paljud tema tuttavad pensioniraha välja ja said seeläbi märkimisväärseid summasid.

“Mul on palju tuttavaid, kes on saanud raha välja võtta ja räägivad, et päris korralikud summad on aastate jooksul kogutud,” tõdes Piret. “Aga peab arvestama ka sellega, et inimesed kogusid raha ca 20-30 aastat enne seda. Nüüd on hoopis teine olukord ja kriisid ka panganduses.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.