"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
Põhja-Tallinn alustas lehekottide tasuta veoga (0)
06. september 2021
Foto: Ilja Matusihis

„Vedu toimub alates 6.septembrist iga nädala esmaspäeval ja teisipäeval kuni sügise lõpuni. Kindlasti palume kinnistuomanikke edastada linnaosavalitsusele oma aadress ja lehekottide arv,” ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap.

Põhja-Tallinna valitsus alustab tasuta lehekottide veoga, vedu toimub ainult eelnevalt teada antud kinnistutelt.

Põhja-Tallinna kinnistuomanikud võivad alates 6. septembrist kokku kogutud lehekotid tasuta ära anda. Kuni 200-liitrisesse kotti võib panna ainult lehti ja kinni seotud kott peab olema tõstetud tee äärde. Linnaosa valitsuse lepingupartner Eesti Keskkonnateenused viib kotid ära alates 6.septembrist iga nädala esmaspäeval ja teisipäeval kuni 30. novembrini.

Vedu toimub ainult linnaosavalitsust eelnevalt teavitanud kinnistute omanikelt, kes on edastanud täpse aadressi, asukoha ja lehekottide arvu. Registreerimisvorm: https://forms.gle/eNSP1iUAtnGxiS6YA

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.