"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
enam kui 50 loengut ja töötuba Tallinn võõrustab reaal- ja loodusteadusliku hariduse konverentsi (0)
06. september 2021
Foto: Albert Truuväärt

Tallinna Reaalkoolis toimub eedel ja laupäeval neljas reaal- ja loodusteadusliku hariduse konverents, mis on suunatud nii alushariduse, põhikooli kui ka gümnaasiumiastme õpetajatele, ülikooli õppejõududele, üliõpilastele, tulevastele õpetajatele.

Konverentsi avab haridus- ja teadusminister Liina Kersna. Esimesel päeval räägitakse haridust puudutavatest arengukavadest, õpetajate järelkasvust, distantsõppe kogemusest, e-õppe tulevikust, autonoomsest õppijast, andekate toetamisest ning õppekava arendusest, vahendab BNS. Kõik nimetatud teemad on kogu Eesti kooli ja õpetajaskonna jaoks väga olulised ning pakuvad huvi õpetajatele sõltumata ainevaldkonnast.

Teine päev pakub ettekandeid Tallinna Reaalkooli aulas – esinevad Madis Vasser, Alvar Soesoo, Tuul Sepp, Krista Fischer, Tarmo Soomere ja teised. Kuulata saab ka loenguid ja osaleda töötubades – valida on enam kui 50 loengu ja töötoa vahel, millest paljud toetavad just füüsika, keemia, bioloogia, geograafia, matemaatika ja loodusõpetuse õpetamist ning tööd õpetaja ja klassijuhatajana. Eraldi pööratakse tähelepanu alusharidusele ning esimesele ja teisele kooliastmele.

Kõik osalejad saavad ka kogumiku, mis sisaldab kokkuvõtteid ettekannetest, loengutest ja töötubadest. Täpsem info asub veebilehel www.etag.ee/teadushariduskonverentsid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.