"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
Anastassia Kovalenko kandideerib Keskerakonna nimekirjas Tallinna volikogusse (0)
07. september 2021
Anastassia Kovalenko. Foto: Scanpix

“Pean oluliseks, et linnapea Mihhail Kõlvarti juhtimisel on vastu võetud julgeid ja põhimõttelisi otsuseid linna juhtimises,” ütles motosportlane Anastassia Kovalenko. “Linnasüsteemi on edukalt ja jõuliselt reformitud ning kriisiperioodil suudetud operatiivselt reageerida ja tulla õigel ajal linna elanikele appi.”

Anastassia Kovalenko kandideerib Keskerakonna valimisnimekirjas Lasnamäe valimisringkonnas Tallinna Linnavolikogusse.

Kovalenko sõnul on eriti tähtis, et pakutakse pikka plaani. “Pealinna ei saa juhtida populistlike lubadustega, vaid vaja on selget ja pikaajalist tulevikunägemust. Praegune linnavalitsus suudab seda pakkuda ning leian, et see töö peaks jätkuma.”

Anastassia Kovalenko saavutas 2020. aastal parima tulemuse Itaalias Yamaha R3 sarjas  naiste arvestuses, ta on valitud korduvalt Eesti aasta parimaks naismotosportlaseks. 2017. aastast on Kovalenko Tallinna Linnavolikogu liige.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.