"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
31 erinevat huviringi Pirita vaba aja keskus avab uue hooaja (0)
07. september 2021
Pirita vaba aja keskus Foto: Pirita LOV

Pirita vaba aja keskuse majas alustab tööd 31 huviringi, -stuudiot ja -kooli nii lastele kui ka täiskasvanutele. „Valikus on juba ammu tuttavad ja armsaks saanud ringid, aga ka uued võimalused. Näiteks esimest korda algavad balletitunnid 4–5-aastastele lastele,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. „Vabu kohti on ka pikka aega tegutsenud ja populaarsetes huviringides nagu eakate keraamika. Legendaarne treener Helgi Asi ootab 7–9 aasta vanuseid tüdrukuid sportvõimlemise rühma.”

Tööd alustavad Pirita kitarri- ja viiulistuudio, seltskonnatantsukursused, joogatunnid, väikelaste laulu- ja mängutunnid, maleklubi, robootikaring ja palju muud. Plaanis on alustada eesti keele õpetamisega muukeelsetele lastele.

Linnaosavanem tõdeb, et huviringide valik oleks veelgi mitmekesisem ja õppijaid arvukamalt, kuid ruumid ei luba rohkemat. „Maja võimalused on ära kasutatud,” tõdes ta.

Samal ajal kui vaba aja keskus hooaega alustab, käivad maja juures ehitustööd. „Veel paar kuud jätkuvad maja fassaaditööd. Ehitustööde tõttu on suletud maja juures asuv parkla,” nentis Liinat.

Põnevat tegevust lastele ja noortele pakuvad Mähe vaba aja keskus ja Kose vaba aja keskus.

Rohkem infot huviringide kohta www.piritavak.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.