"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Tallinn julgustab kandideerima ettevõtlusauhindadele (0)
07. september 2021

Veel mõned päevad on jäänud aega kandideerida Tallinna ettevõtlusauhindadele, mida sel aastal jagatakse välja juba 18. korda. Auhindade eesmärk on tunnustada tublisid ettevõtjaid ning motiveerida neid edasi tegutsema.

Eelmisel aastal pälvis Turismitegu 2020 Paks Margareeta – Eesti Meremuuseumi ekspositsioon. Meremuuseumi juhi Urmas Dreseni sõnul on iga nende uus projekt orienteeritud turistidele, hoolimata sellest, kas kehtivad koroonapiirangud või mitte. Suur koge Paksus Margareetas ei ole ainus muuseumi magnet.

“Laevamudelid sellises suures ulatuses läbi mitme korruse – nii aurulaevad, purjelaevad, mootorlaevad – need on iga muuseumi kroonijuveeliks,” ütles Eesti Meremuuseumi juht Urmas Dresen.  “Selles mõttes me oleme liikunud enam vähem sama teed, mida ka paljud meremuuseumid maailmas on teinud. Ja kogu see ümbrus ise! Olgem ausad, et sellisesse keskaegsesse hoonesse kaasaegset muuseumikompleksi luua on olnud keeruline. Ja muidugi koge, ikka jälle koge!”

Turismiteo auhinna kõrval saab ka sel aastal kandideerida näiteks arendusprojekti, tulevikulahenduse või töökohtade looja auhinnale. Samuti on oma kategooria ökouuendustel, koostööprojektidel ja alustavatel ettevõtetel.

Tallinna linna ettevõtlusdirektor Mart Luik ütles, et oluline on tunnustada ettevõtteid ja ettevõtjaid, kes tagavad linna jätkusuutliku arengu.

“Kõige peamine eesmärk on kutsuda üles tallinlasi olema ettevõtlikumad,” lausus Luik. “Et linn oleks igas mõttes ettevõtlikum, et me tunnustaksime oma ettevõtjaid, kes on oma äri juba käima pannud, aga utsitaks ka teisi, kes veel seda sammu ei ole julgenud astuda. Kui on ikkagi mõni hea äriidee sahtlis, siis tuleks see sealt välja otsida ja käima panna.”

Kandideerimise tähtaeg on 10. september, võitjad kuulutatakse välja 28. septembril Tallinna ettevõtluspäeval.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.