"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
sportimisvõimalused paranevad Kristiines alustati kahe välitreeningväljaku ehitamist (0)
08. september 2021
Foto: Kristiine LOV

Kristiine linnaosas alustati kahe välitreeningväljaku rajamist. Lille asumisse on aadressile Paldiski mnt 65b kerkimas street-workout jõulinnak ja Tondi asumi kasarmute tagusesse elurajooni, aadressil Seebi tn 34 paikneva korvpalliplatsi kõrvale tuleb professionaalsete seadmetega jõusaal.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul tähendab liikumine head tervist. „Oleme rajanud treeningväljakuid ka varem ja need leiavad kohalike elanike seas aktiivset kasutust,“ sõnas Riibe ja rõõmustas, et korralike seadmetega välitreeningväljakud toovad regulaarselt liikuma ka varem trennides mitte käinuid.

Hetkel jätkuvad ehitustööd ja väljakute lõplik valmimisaeg sõltub pisut ilmast. Tööd peavad olema lõpetatud hiljemalt septembrikuu lõpuks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.