"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Botaanikaaias avati näitus "Sügisannid toidulaual" Näituse koostaja: siin saab vaadata hoopis teistsuguseid tomateid ja baklaźaane (0)
09. september 2021

“Meil on väga eriline näitus, sest siin saab vaadata hoopis teistsuguseid tomateid ja baklaźaane näiteks, kui meie silm harjunud on,” rääkis “Sügisannid toidulaual” kuraator Krista Kaur. “Rikkalikult on väljas Eestis kasvatatud viinamarju, õunu ja muidugi erinevaid paprikaid ja pipraid.”

Kauri sõnul ei saa mööda vaadata ka meie teraviljast või eksootilisest külalisest kartulist, mis on teadupärast meile tulnud Lõuna-Ameerikast. “Eriti tore on see, et selle näitusega saame tutvustada Eestis aretatud sorte,” rääkis ta.

Värvikirev näitus avati neljandal septembril ja see jääb avatuks kuni pühapäevani

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.