"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
PEALINNA PODCAST kas salamikrofon presidendi põues polegi enam "demokraatia kriis"? (0)
09. september 2021

Pealinna 20. podcastis vestlesid blogi Meediavaht toimetaja Allan Alaküla, Pealinna toimetaja Aivar Jarne ning venekeelsete Tallinna uudiste toimetaja Mihhail Vladislavlev valimisnimekirjadest, Tallinna rattateedest, pensionisambast võetud raha kulutamisest, Estoniale sukeldumise meediaprojektist ja salamikrofonist valitava presidendi hõlma all.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.