"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
23. septembril Kontserdisarja "Vabamu kontserdid" avab Mick Pedaja (0)
09. september 2021
Mick Pedaja. Foto: Scanpix

Okupatsioonide ja vabaduse muuseum Vabamu alustab uue kontserdisarjaga, mis kannab pealkirja „Vabamu kontserdid“. Neljal sügisõhtul on muuseumi intiimses õhkkonnas võimalik kuulata Eesti armastatud artiste, kes muusika loomisel kasutavad lisaks pillidele ka moodsat tehnoloogiat.

Kontserdisarja kuraatori ja muusiku Peeter Rebase sõnul on „Vabamu kontsertide“ märksõnadeks muusikaline atmosfäär, innovaatilisus ja tehnoloogia. Kontsertidel on võimalik nautida erinevaid žanre viljelevate muusikute loomingut, mille ühisosaks on elektrooniliste instrumentide kasutamine. Erilise õhustiku loob lisaks helidele Vabamu muuseumi unikaalne arhitektuur ning kontserdipaika ümbritsev näitus.

Esimesena astub lavalaudadele helilooja ja muusik Mick Pedaja. Tema muusika on segu ambientist, akustilisest folgist ja new age’ist, kus loodushääled kohtuvad hõljuvate kõlamaastike ja helimustritega. Pedaja sõnul on tema muusika inspireeritud eelkõige inimestest tema ümber, loodusest, tunnetest ja olemisest endast. Mick Pedajaga musitseerivad koos Angeelia Pedaja ning Uku Kübar.

Kontserdisari juhatab sisse novembris avatava tehnoloogianäituse „Miks Eesti? 30 aastaga ENSVst e-Eestiks“

„Vabamu kontsertidekava:

  • Mick Pedaja, Angeelia Pedaja ja Uku Kübar (23.09.2021)
  • Peeter Rebane soolokava „ISE“ (7.10 2021)
  • Ann-Lisett Rebane „aegluubis” (21.10.2021)
  • Kadri Voorand in duo with Mihkel Mälgand (4.11.2021)

Kõik kontserdid algavad kell 19. Kontserdipileti omanikud pääsevad muuseumisse alates 17.30st ning saavad tutvuda Vabamu näitustega.

Piletid müügil Piletilevis ja Vabamus.

Lisainfo: vabamu.ee

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.